Inkluderende Kommune

Inkluderende Kommune

Inkluderende Kommune er et prosjekt i regi av ASVL.  Formålet med prosjektet er å skape mer samhandling mellom Vekstbedriftene og eierkommunene.

Prosjektet er foreløpig i pilotfasen, og prosjektgruppen består av et utvalg daglig ledere for fem Vekstbedrifter fordelt både i forhold til størrelse og geografi, og representanter fra deres respektive lokale kommuneadministrasjoner. 

På denne siden vil du finne nyheter om prosjektet som sådan, og nyheter om vellykkede samarbeid mellom Vekstbedrifter og kommuner.

Informasjonsmateriell, kommunikasjons-, og kartleggingsverktøy vil bli utviklet etter hvert, og lagt ut på en egen ressursside på ASVLs medlemssider.

Er du medlem, kan du klikke Erfaringsbank (krever innlogging dersom du ikke er inne på medlemssidene), og se eksempler på etablerte samarbeid mellom Vekstbedriftene og kommunene. Her kan du bli inspirert!

Prosjektleder er Rune Kvarme fra ASVLs sekretariat.

Inkluderende Kommune

Har du spørsmål?

Ring Rune på  telefon: 22 03 30 53/41 54 03 53, eller send e-post

 

Leva-Fro skaper kaféliv i gatene på Levanger

Leva-Fro skaper kaféliv i gatene på LevangerPublisert 

Levanger får ny kafé i sentrum, og Leva-Fro skal drive den.Les mer

Eierne heier på Veksttorget

Eierne heier på VeksttorgetPublisert 

Bli med til Verdal. Der heier kommunen på vekstbedriften, og vekstbedriften på kommunen. Det kalles godt eierskap.Les mer

Inkluderende Kommune fremhevet som godt eksempel

Inkluderende Kommune fremhevet som godt eksempelPublisert 

Kommunal- og moderniseringsdepartementet fremhevet nylig Inkluderende Kommune i sitt nyhetsbrev til landets kommuner.Les mer