Nøkkelinformasjon

Kurset går over 6 uker. I 3 av ukene vil det bli livesending med kursholder. I tre av ukene blir det infovideo og hjemmeoppgaver.  Mer informasjon og praktisk informasjon om gjennomføring vil bli sendt ut nærmere kursstart til de påmeldte.

Hvorfor bør du ta dette kurset?

Bedriften kan for eksempel bruke video til:

1. Å følge opp arbeidssøkere/ansatte i AFT og VTA 

2. Å lage opplæringsvideoer

3. Til å synliggjøre bedriften

Mange tenker nok at det er en høy terskel å begynne med video. Men start i det små – bruk mobilen for å trene, eller til å lage enkle snutter til for eksempel Facebook. 

Her lærer du helt konkrete tips og triks fra den engasjerte formidleren og videoforedragsholderen Magnus Sørlie. Magnus kjenner bransjen, og har stått for videoopplæring av medarbeidere i iFokus, som du kanskje hørte på ASVLs Fagkonferanse (Janne Dickinsons innlegg). Les mer om Magnus under.

Innhold og struktur

Uke 1: MINDSET, overkomme frykt og bli tryggere (LIVE)
Uke 2: FORMIDLING, hvordan få frem budskapet ditt
Uke 3: WEBINAR, hvordan sette opp og gjennomføre live (LIVE)
Uke 4: TEKNISKE LØSNINGER, gjennomgang av basics + litt utstyr
Uke 5: SOSIALE MEDIER, analyser og råd
Uke 6: TRYGG PÅ VIDEO, veien videre, råd for din utvikling (LIVE)

Her kan du se et videoutdrag fra kurset:

 

 

Målgruppe: Alle som ønsker å videreutvikle seg på video og digitale tjenester
Dato: Uke 44-48, med oppstart torsdag 28. oktober
Tidspunkt: Livesending torsdag 28. oktober (uke 43), tirsdag 9. november (uke 45) og tirsdag 30. november (uke 48), kl 10.00-11.00
Infovideo og hjemmeoppgaver: Mandag i uke 44, 46 og 47
Kursplattform: Facebook
Pris:  3 200 kroner pr person (pris og påmelding gjelder pr person)

 

Foredragsholder

Marius Sørlie er en engasjerende formidler, som har jobbet med video aktivt i sin jobb som mental trener og foredragsholder de siste 5 årene. Han har gjennomført en rekke webinarer, videoer til sosiale medier, i tillegg til at han ukentlig har levert mental trening gjennom digitale tjenester for jobbsøkere og ansatte i bedrifter. Marius har en unik kompetanse med å engasjere på video gjennom sin erfaring de siste årene, og han har stort fokus på å formidle på en ærlig, ekte og autentisk måte. Marius lærer ikke bare bort hvordan du kan bli trygg på tekniske løsninger, men hvordan du kan bli trygg på deg selv og din stemme når du lager dine videoer. Kombinasjonen med digital kompetanse, mental trening og formidling gjør dette videokurset unikt. Alle har blitt tvunget til å ta i bruk mer video det siste året, og det stilles høyere krav til å engasjere de som ser på. Gjennom dette kurset vil du lære deg konkrete strategier for dette, i tillegg til mentale teknikker du kan bruke i hverdagen generelt for å bli en bedre utgave av deg selv. Han har levert Trygg På Video til mange bedrifter det siste året, og blir omtalt som en engasjert, morsom og dyktig videotrener – som hjelper deg med å bli tryggere på video.

Påmelding

Meld deg på her  (frist for påmelding: 29. september)

Vilkår for påmelding

Du vil motta en bekreftelse på kurset så snart kurset er besluttet avholdt. Når du har mottatt denne bekreftelsen er påmeldingen bindende. Informasjon for fremgangsmåte ved deltakelse blir sendt ut til de påmeldte nærmere kursstart.

Oppgitte priser gjelder ASVLs medlemsbedrifter og medlemmer i Samfunnsbedriftene og Arbeid & Inkludering i NHO. For andre gjelder et påslag på 100 prosent.