Kursbeskrivelse
Vi har hatt en pandemi som har gjort at de fleste har hoppet på videomøter og teams, men er det nok? På dette dagskurset prøver vi å svare på noen spørsmål rundt:

  • Hva kommer?
  • Hva forbereder vi oss på?
  • Hvor står vi etter pandemien?

Vi prøver også å gi ut nye nyttige verktøy veilederen kan ta med tilbake i sin digitale pedagogiske verktøykasse. Noen har gjort mye og vi ser på hvilke digitale fremskritt vi kan forvente oss i tiden som kommer.  Kurset passer for alle som har et ønske om å se på hvilke muligheter som kommer fremover.

Sentrale emner

  • Hva er viktig for deg? Er et spørsmål som utløser ressurser hos arbeidstaker og arbeidstaker. Allerede ved utforsking av arbeidstaker/ arbeidssøker situasjon starter motivasjonsarbeidet. 
  • Hvordan går dere frem når dere skal utforske arbeidstaker/arbeidssøkers  situasjon? Hvordan får dere frem brukernes ressurser og motivasjon?

Kursleder

 

Thomas Auke, Pedagog med IT bakgrunn som har interesse for teknologi, foto og video.  Jobber som e-lærings konsulent for Topro Kompetanse. Har holdt kurs i skoleverket på hvordan ny teknologi kan brukes i klasserommet.

 

Nøkkelinformasjon

Vekstakademiet-maalgruppe-ikon.png Målgruppe: Veiledere
Ikon_Klokkeslett Dato: 28. september, kl 09.00- 15.00 begge dager
Plattform: Google Meet
Vekstakademiet-pris-ikon.png Pris: 2 000 kroner per person (påmelding og pris gjelder pr. person)
Påmelding

Meld deg på her

Frist for påmelding: 20. september

Vilkår for påmelding

Vi arrangerer kurset med forbehold om nok deltakere.

Du vil få en endelig bekreftelse på påmeldingen først etter at fristen er passert. Når du har mottatt endelig påmeldingsbekreftelse, er påmeldingen bindende.

Oppgitte priser gjelder ASVLs medlemsbedrifter og medlemmer i Arbeid & Inkludering i NHO. For andre gjelder et påslag på 100 prosent.