ASVL gjennomførte i 2022 sitt første egne lederprogram for bransjen, i samarbeid med anerkjente Ordtilhandling, og fikk svært gode tilbakemeldinger.

Vi starter opp et nytt program i mars og har dermed gleden av å kunne invitere enda flere ledere i vekst- og arbeidsinkluderingsbedrifter til å delta. Programmet bygger på ledelsesteoriene til Hans Trygve Kristiansen om å trene på å gå fra ord til handling. I tillegg til fjorårets kull fra bransjen har Ordtilhandling tidligere også gjennomført sitt lederprogram for hele iFokus-konsernet.

Mer info og påmeldingsinfo  

Lederprogrammet Ordtilhandling er praktisk orientert og går rett inn i hverdagen din som leder. Du utvikler ferdigheter innen ledelse, og utvikler deg som leder som skaper resultater sammen med dem du leder. På denne måten utvikles ikke bare den enkelte leder, men også virksomhetene. 

Programmet er samlingsbasert og består av seks moduler av to dager i løpet av ti måneder. Samlingene foregår på Gardermoen, på Scandic Oslo Airport. Deltakerne blir delt opp i mindre grupper som følger hverandre gjennom hele programmet. På denne måten blir man en form for mentor for hverandre og gir deg som leder et svært verdifullt nettverk i bransjen. Oppstart 22. – 23. mars og avslutning i februar 2024. 

På vegne av bransjen har vi fremforhandlet svært gunstige betingelser på dette lederprogrammet sammenlignet med Ordtilhandling sitt åpne lederprogram på Farris Bad. ASVL står for praktisk gjennomføring og påmelding skjer via våre kurssider. Her finner du mer informasjon og omtale om programmet og lenker til Ordtilhandling sine hjemmesider.

Du kan også ta kontakt med Jens Gram i ASVL om du har spørsmål.

 

Les erfaringene fra de som deltok på programmet i 2022: 

Marit Måøy Holm (Ytre Namdal Vekst): – Jeg vil utvikle meg som leder 

Terje Gundersen og Grete Fjelldal (Lupro): – Avgjørende at Ordtilhandling er et program, og ikke et kurs 

Morgan Taule (Knarvik Industri og Miljø): -Viktig å få være del av nettverk med ledere