Aud årets medarbeider hos MN Vekst (08.12)

Aud årets medarbeider hos MN Vekst (08.12)

-Aud Mathilde Enebakk fra Flatanger ble den første til å bli kåret til «Årets medarbeider ved MN Vekst AS. Dette er en heder som skal markeres hvert år ved bedriftens julebordarrangement, sier daglig leder Frode Hegle ved bedriften.

Aud Enebakk ble ansatt ved Flatanger Vaskeri i 1999. Da hadde hun allerede arbeidet i nærmere 25 år i vaskeriet ved Flatanger Sykeheim. Aud har altså 40 års tjenestetid i vaskeriarbeid. Aud har vært en viktig medarbeider ved Flatanger Vaskeri og har utført sine arbeidsoppgaver med stor dyktighet. I løpet av 17 år ved vaskeriet har hun lagt i hop ca. 840.000 stk håndklær og ca. 750.000 vaskekluter. Stabelen med vaskekluter blir 3,6 km høy.

-I de 17 årene har Aud vært på jobb i ca 2.000 arbeidsdager. Hun har kun vært borte fra arbeidet noen få dager og da har hun vært for syk til å arbeide, sier Hegle.

Aud er en kollega som alle setter stor pris på. Hennes gode kommentarer er «Så snill du er» som sies med en god klem, og «Så lenge siden æ har sett dæ! Æ har savna deg».

I tillegg til diplom ble det overlevert gave og blomster med en varm applaus fra alle 90 ansatte som deltok på bedriftens julebord.

Aud årets medarbeider hos MN Vekst (08.12)
Aud Mathhilde Enebakk med daglig leder Frode Hegle og avdelingsleder Liva Frøan.