Inkluderende Bedrift

Inkluderende Bedrift


Inkluderende Bedrift er et prosjekt i regi av ASVL. 

Med Inkluderende Bedrift ønsker vi å:

1. Sørge for at flere får muligheten til å komme ut i jobb eller praksis. Gjennom utstrakt samarbeid mellom Vekst- og attføringsbedrifter, NAV og arbeidsplasser i offentlig og privat sektor, skal vi hjelpe flere på veien til arbeidslivet. Vi skal finne gode matcher mellom arbeidssøker og arbeidsgiver, og anerkjenne og synliggjøre aktører i næringsliv og kommuner som ønsker å gjøre en forskjell.

2. Øke det økonomiske samarbeidet mellom vekstbedrifter og annet næringsliv. Vi ønsker at flere bedrifter skal bruke vekstbedriftene som vare- og tjenesteleverandører. Det sikrer oppdrag og gode, relevante arbeidsoppgaver for de som deltar i arbeidsmarkedstiltak, og samtidig tar samarbeidende bedrifter samfunnsansvar ved å drive arbeidsinkludering i praksis.

Kontakt prosjektleder Rune Kvarme dersom du har spørsmål om prosjektet. Telefon: 41 54 03 53 / E-post: rune@asvl.no

ASVL-medlemmer som har sertifisert seg i Inkluderende Bedrift, har mulighet til å hente ned aktuelle arbeidsverktøy fra våre medlemssider. 

ASVL lanserer iPraksis

ASVL lanserer iPraksisPublisert 

INKLUDERENDE BEDRIFT: Den nye praksisdatabasen vil gjøre det langt enklere å skaffe praksisplasser.Les mer

Hedret som Inkluderende Bedrift på Oppdal

Hedret som Inkluderende Bedrift på OppdalPublisert 

Vekst Oppdal har gitt sitt første Inkluderende Bedrift-diplom til Oppdal Bygg, og saken ble omtalt i lokalavisen Opp.Les mer

Flere skal ut i jobb med Inkluderende Bedrift!

Flere skal ut i jobb med Inkluderende Bedrift!Publisert 

I midten av mars var det kickoff for ASVLs nye prosjekt Inkluderende Bedrift. Flere får mulighet til jobb eller praksis når vekstbedriftene øker samarbeidet med annet næringsliv.Les mer

ASVL lanserer Inkluderende Bedrift

ASVL lanserer Inkluderende BedriftPublisert 

Vil gjøre det lettere å hjelpe folk ut i jobb.Les mer