ASVL runder 25 år, og derfor var det i år to bedrifter som fikk smykke seg med tittelen Årets Vekstbedrift. Vinnerne er Dalpro og Nærtenesten (bildet).

Edvard Ulvan og Marit Riise Andersen.JPG

ASVL runder 25 år, og derfor var det i år to bedrifter som fikk smykke seg med tittelen Årets Vekstbedrift. Vinnerne er Dalpro og Nærtenesten.

Prisen er på 50.000 kronert til hver bedrift, og ble delt ut av ASVLs styreleder Victor Norman på ASVLs jubileumskonferanse «25 år i kampen for arbeid til alle» i Oslo 31. oktober.

Begge bedriftene er nytenkende og inspirerende virksomheter.

– Nærtenesten har omstilt bedriften fra å være en tradisjonell bedrift som tilbyr tilrettelagte arbeidsplasser, til også å bli NAV og kommunens foretrukne samarbeidspartner for å få personer med nedsatt arbeidsevne ut i ordinært arbeid, sier Victor D. Norman.

Den andre vinneren, Dalpro, har tatt i bruk naturgrunnlaget i lokalmiljøet som arena for vekst- og attføringsarbeid.

– Arbeidsoppgavene er svært godt tilpasset den enkeltes muligheter for vekst og utvikling. Samtidig som at bedriften har lykkes på det attføringsfaglige området, har bedriften også lykkes i produksjon, utvikling og markedsføring av kvalitetsmat, sier Victor D. Norman.

Vi gratulerer vinnerne!

DSC_0267.JPG