Som ASVL-medlem har din bedrift prisfordeler på en rekke varer og tjenester. Blant annet har vi gode avtaler på bedriftshelsetjeneste, datautstyr, spørreskjemaverktøy, ledelseskurs, samlinger i organisasjonsutvikling, organisasjonsanalyse m.m. Se her for oversikt:

 

 

 2018-03-26 Logobilde_Matrix_Insurance.png Spesialtilpassede forsikringer Benytt deg av dine unike medlemsfordeler. Som ASVL-medlem har du tilgang til forsikringer tilpasset din næringsvirksomhet med noen av markedets beste betingelser. Matrix’ unike yrkesskadeforsikring er utviklet for å gi deg litt mindre bekymringer ved en skade. ASP står for Aktivt Skadereduserende Program og gir deg en rekke fordeler hvis det inntreffer en ulykke.

Yrkesskadeforsikring fra kr 88,-.

Høydeskrekk er helt vanlig. Høyre forsikringspremier er dessverre også ganske vanlig. Sjekk ut 5 gode grunner for hvorfor du bør velge Matrix for å få lavere forsikringspremier!  (Advarsel! Filmen inneholder scener som kan gi høydeskrekkfornemmelser.)

 Digitaliq AS Logo.png  Digital varslingskanal ASVL har inngått en prisgunstig avtale for medlemsbedrifter ved ved kjøp av abonnement Mitt varsel fra Digitaliq. Mittvarsel er en skybasert webportal som gir bedriften en direkte varslingskanal for medarbeidere, tiltaksdeltakere og pårørende.

Abonnementet inneholder en digital varslingskanal som ivaretar krav i arbeidsmiljøloven og krav til kryptert kommunikasjon i tråd med datatilsynets krav. Mitt varsel gir også mulighet for anonym varsling og innsyn fra ledelse og styret. Mer informasjon finner du under medlemsfordeler på ASVL sine lukkede medlemsider.

 Logo_2016 Avans.png Personvern og datasikkerhet ASVL har inngått en avtale med programleverandøren Avans. Leverandøren tilbyr et journalsystem som ivaretar en sikker og funksjonell håndtering av personopplysninger.

Avtalen omhandler produktene Ad Opus og Ad Opus Light. Begge produktene inkluderer ASVL sine dokument malpakker for VTA og AFT. Dokumentmalene et tilgjengelige kun for ASVL sine medlemmer. Informasjon om produktene er tilgjengelig under de lukkede sidene med medlemsfordeler på www.asvl.no.

For ytterligere produktinformasjon og pris ta kontakt med Avans AS www.avans.no

 2019-04-01 Logo Proplan.png Programvareløsninger  Proplan effektiviserer virksomheter

I over 25 år har Proplan gitt råd, implementert og utviklet programvareløsninger. Proplans kompetanse og løsninger forenkler viktige prosesser i bedriftene. Proplan Tiltak er et program for tiltaksarrangører som hjelper jobbsøkere med å komme ut i arbeid. En egen styringsgruppeblant kundene er med og videreutvikler programmet. Hovedproduktet dekker det meste av funksjonalitet en tiltaksbedrift trenger. I tillegg har vi tilleggsmoduler for de bedriftene som har behov for sms- kommunikasjoneller mobil-app. Programmet kan også integreres mot timeføringsprogrammer og andre program.

 Logo_2013_signatur.jpg Rettshjelp ASVL betaler bedriftenes utgifter til egen advokat i oppsigelsessaker mot en egenandel på kroner 10.000. Forutsetningen er at bedriften har tatt kontakt med ASVL før oppsigelse er gitt og fulgt de råd ASVL har gitt før og i løpet saken. Ta kontakt med dag@asvl.no. Telefon 22 03 30 57/95 12 64 27.
Logo Hammervoll Pind_logo_sort.jpg Advokattjenester Hammervoll Pind

Advokatfirmaet Hammervoll Pind kan bistå med juridisk bistand og advokattjenester til priser angitt i avtalen. Medlemmer i ASVL kan kontakte advokatfirmaet med forespørsler uten at det oppstår salærkrav før Hammervoll Pind har gjort oppmerksom på at innledende runde er avsluttet. Send e-post til Truls Johannesen (eller telefon 940 21 709).

Berg Hansen logo.JPG Reise Berg-Hansen reisebureau Agder
Berg-Hansen Agder er leverandør av reisebyråtjenester og tilbyr gunstige priser på reiser for ASVL og alle våre medlemsbedrifter. Les hele avtalen her. Ta kontakt med Rolf Josephsen for mer info.
Logo_Prego_Liten Innkjøps-
avtaler
Prego AS
Firmaet fremforhandler innkjøpsavtaler til bruk for arbeidsmarkedsbedrifter organisert i ASVL. Send e-post til Frank Lehmann i Prego.
Logo_ThonHotels_Liten Hotell Thon Hotels
Thon Hotels og First Hotels tilbyr mer enn 60 hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam. Send oss en e-post eller logg deg inn på våre lukkede medlemssider for å få rabattkode/avtalenummer.
Logo_Scandic_Liten Hotell Scandic Hotels AS
Avtalen gjelder individuell overnatting i Norge for ansatte og deres datterselskap i ASVL. Send oss en e-post eller logg deg inn på våre lukkede medlemssider for å få rabattkode/avtalenummer.
Logo_MCN_Liten Kinoreklame Media Direct Norge
Media Direct Norge tilby gunstige vilkår på kinoreklame for profilering av din bedrift. Se avtale og pristabell.
Logo_NKI_Liten Kurs NKI Nettstudier
Avtalen gir medlemmene våre tilgang til NKIs ulike fjernundervisningstilbud til spesialbetingelser.
Les mer om samarbeidsavtalen her.
Logo_PositivOpplæring_Liten Kurs Positiv Opplæring Norge AS
Kurs innenfor en rekke ulike fagområder, blant annet et økonomikurs for ikke-økonomer. Send oss en e-post for å få rabattkode.
Logo_MicrosoftNorge_Liten Software/
datautstyr
Microsoft Norge
Programvarelisenser og datautstyr til gunstige priser. Les mer her.
Logo_Questback_Liten Software/
Survey
QuestBack
Samarbeidsavtale QuestBack AS, som er markedsledende i Norge og Europa på digitalt verktøy for innhenting av tilbakemeldinger. Se avtale.
Logo_SurveyXact_Liten Software/
Survey
SurveyXact spørreskjemaverktøy
Avtale med Rambøll Management om bruk av spørreskjemaverktøyet SurveyXact. Se avtale.
Logo_Kopinor_Liten Kopiering Kopinor
Enkel og rimelig tilgang til lovlig kopiering av alt utgitt materiale, norsk og utenlandsk. Informasjon om kopieringsavtalen finner man på Kopinors nettside.
 Logo Stamina.JPG  Bedriftshelsetjeneste Stamina er Norges største bedriftshelsetjeneste med store og små kunder, over hele landet. Gjennom å se virksomheter og mennesker i et helhetlig helseperspektiv, bidrar vi til å gjøre folk friskere og skape sunne, effektive og sikre arbeidsmiljøer.

Stamina er godt etablert som Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester, og har et bredt utvalg av åpne og bedriftsinterne HMS-kurs. Kursene henvender seg til både ledere, verneombud, AMU-representanter og HR-medarbeidere, og bidrar til å sørge for at virksomheten holder seg innenfor Arbeidsmiljøloven.

I Stamina kombinerer vi høy faglig kompetanse med et bredt og variert treningstilbud for alle nivåer. Tenk helhet. Få overskudd.

Avtalen er fremforhandlet av Prego. Kontakt Thor Lasse Løland (tl@prego.no) for mer informasjon.

 NetPed.JPG  Kartleggingsverktøy og basiskompetanseopplæring. NetPed
ASVL har inngått en rabattavtale med NetPed på lisenser. For å se avtalen må du logge deg inn på våre lukkede medlemssider. I tillegg har NetPed og ASVL egen avtale om kjøp av basiskompetanseopplæring med svært gunstige priser. Se mer på medlemssidene.
 Logo Personlig CV.png CV-verktøy Personlig CV

ASVL-medlemmer får rabatterte priser på CV-verktøyet Personlig CV. Ved hjelp av dette verktøyet kan jobbsøkerne bruke tiden på innholdet i CV-en i stedet for maler. I tillegg gjør verktøyet samhandlingen mellom jobbsøker og jobbveileder rundt CV enklere.  Se medlemstilbud.

Spørsmål? Ta kontakt!