Vekstbedriftenes egen nettserie Godt Jobba blir svært godt mottatt i sosiale medier. Samtidig har mange Vekstbedrifter laget egne markeringer for å vise frem filmene.

Holm.jpg

 

Sortland Arbeidssenter er en av dem. De inviterte til premierefest i kinosalen på det lokale kulturhuset 13. november. Det var rene Hollywoodstemningen med rød løper, champagneglass med Mozell, gratis popcorn og oppstemte publikummere.

-Vi er så stolte over at Vekstbedriftene har fått sin egen nettserie, og vi gleder oss masse til å la landet se det viktige arbeidet vi gjør, sa daglig leder for Sortland Arbeidssenter, Julia Holm, til forsamlingen da hun åpnet showet.  

madsbaker.jpg

Første film ut var “Drøm Stort”, filmen om Mads Andreassen fra Asker. Den hyggelige filmen om baken, svømmeren og eventyreren Mads satte stemningen for visningen, og det var tydelig at premieregjestene likte det de så. 

Inspirert

Også Deadline Media, produksjonsselskapet bak kampanjen, deltok på premierefesten. Selskapet holder til på Sortland.

-Å jobbe for ASVL og Vekstbedriftene har vært utrolig givende. Alle menneskene vi har møtt har inspirert oss, og vi håper at folk som ser filmene blir like inspirert, sa kreativ leder i Deadline Media, Caroline Meier, til publikum.

ASVLs kommunikasjonsrådgiver Flemming Trondsen hilste til publikum gjennom direkteforbindelse fra Oslo, før han fortalte litt om bakgrunnen for kampanjen og avsluttet med: “Godt Jobba”!

Før siste film kom opp på skjermen, loddet Julia Holm og to kolleger fra Sortland Arbeidssenter ut en fruktkurv til en heldig gjest. 

Da alle filmene var vist, kom flere rørte premieregjester bort til folkene på Sortland Arbeidssenter og gratulerte dem med en nydelig kampanje.

Stolt over Jobbhuset

Også på Jobbhuset Hurum var det stor stas da de holdt sin premieremarkering. Og det er ikke rart: Jobbhuset Hurum spiller en sentral rolle filmen som heter “Eventyrskogen”.

I filmen får vi møte Hege Strømstad, som ved hjelp av Jobbhuset fant veien tilbake til arbeidslivet etter en alvorlig bilulykke. Hege deltok selv på premierevisningen sammen med sine foreldre.

Hurum

I Hurum var det rød løper med fakler, ballonger og ordførerbesøk. Hurum-ordfører Monica Vee Bratlie sa hun var stolt over å ha Jobbhuset Hurum i sin kommune.

Ansatte fra bedriften og fremmøtte både fra NAV og NAV fylke lot seg bevege av filmene, som ble spilt av på storskjerm i kantina.

Markeringer over hele landet

Mange Vekstbedrifter har planer om å holde en markering. Og flere har allerede gjort det:

  • Kroa Produkter i Leksvik har vist frem filmene til kommunestyret
  • Nordnes Verksteder i Bergen avduket sitt ISO-sertifikat og viste frem filmene samtidig.
  • Oslo Produksjon og Tjenester markerte med Godt Jobba-kake
  • Askim ASVO kjørte premierevisning
  • Nordreisa ASVO viste filmene under en fylkessamlig for ld

Skal du gjøre noe ut av filmene? Send en e-post til Flemming, så forteller han det gjerne til alle medlemmene enten på www.asvl.no eller gjennom rundskriv. Vi er stolte over Vekstbedriftens nettserie!