Kurset passer for nye veiledere/ jobbveiledere som skal jobbe med arbeidssøkere/ deltakere som skal ha praksis ute i ordinært næringsliv. Også veiledere som har jobbet en stund vil kunne ha nytte av dette kurset. Passer godt for veiledere i AFT, VTA, avklaring og oppfølging.

På kurset vil en få en innføring i hvordan jobbe med deltakeres motivasjon og egeninnsikt i forhold til ekstern praksis, arbeidsgiver-kontakt og relasjonsbygging, forventningsavklaringer og få oversikt over aktuelle verktøy på området.

Kursleder

RUNE KVARME, Seniorrådgiver

Rune Kvarme er utdannet spesialpedagog/sosialpedagog med spesialisering innenfor lese-/ skrive- og matematikkvansker. Han har tidligere jobbet bl.a. i PP-tjenesten og etablert spesialpedagogisk opplæring i flere attføringsbedrifter. I 2007 etablerte han Læringsnettverket i bransjeforeningen attføringsbedriftene, og har samarbeidet tett med landets ledende fagmiljøer for å etablere et fagmiljø innenfor basiskompetanseområdet.

Nøkkelinformasjon

Målgruppe: Veiledere
Dato: 29. september
Klokkeslett: 10.00 – 16.00
Sted: Gardermoen Oslo Airport
Pris: 2 200 kroner

 

Program

Se programmet her

Påmelding

Meld deg på her (påmeldingsfrist 28. august)

Vilkår for påmelding

Vi arrangerer kurset med forbehold om nok deltakere.

Du vil få en endelig bekreftelse på påmeldingen først etter at fristen er passert. Når du har mottatt endelig påmeldingsbekreftelse, er påmeldingen bindende. Eventuell kansellering må skje skriftlig til hilde@asvl.no

Det er viktig at du venter med å bestille eventuelle flybilletter til du har mottatt endelig bekreftelse fra oss.

Oppgitte priser gjelder ASVLs medlemsbedrifter og medlemmer i Arbeid & Inkludering i NHO. For andre gjelder et påslag på 100 prosent.