Informasjon om studiet

ASVL har sammen med Fagskolen Oslo tilpasset et veilederstudium for arbeidsveiledere i VTA. Veilederstudiet baserer seg på “Veiledning av lærlinger – for instruktører og faglige ledere – med ansvar for opplæring i bedrift”  og det hentes ut temaer fra studiet “Målrettet miljøarbeid knyttet til mennesker med utviklingshemming”.

Det er satt ned en arbeidsgruppe bestående av Fagskolen Oslo, ressurspersoner fra medlemsbedrift og ASVL som har skreddersydd innholdet i studiet slik at det også omfatter veiledning av ansatte i VTA og lærekandidater. ASVL kommer til å undervise på del-temaer.

Om Fagskolen

En fagskoleutdanning er høyere yrkesfaglig utdanning. Fagskolen tilbyr korte, yrkesrettede utdanninger som utvikles i samarbeid med nærings- og arbeidsliv. Utdanningen bygger på fag-/ svennebrev eller på grunnlag av realkompetanse. De ulike utdanningene har en varighet fra ett til to år, og tilbys som heltids- eller deltidsstudier, på campus eller som nettstudier. Fagskoleutdanningen gir studiepoeng og er en fullverdig høyere utdanning.

Nøkkelinformasjon

Dato: 1 årig digitalt studium med fysisk oppstart 4.-5. januar 2023

Klokkeslett for fysisk samling: fra kl 12.00 på dag 1 og fra morgenen til kl 14.00 på dag 2 (lunsj til lunsj). Det er lagt opp til en obligatorisk felles middag på Quality Hotel Hasle Linie som er inkludert i prisen.

Sted oppstartsamling: Kuben yrkesarena, Kabelgata 10-12, Hasle

ASVL er behjelpelig med å booke overnatting og har fått god pris på rom fra 4.-5. januar på Quality Hotel Hasle Linie. Overnattingskostnaden kommer i tillegg og velges i søknaden.

Pris: kr 16 730 pr student inkl lunsj 2 dager og middag (drikke ikke inkludert) den 4. januar
Målgruppe: Arbeidsveiledere i VTA

 

Annen praktisk informasjon

  • Nettbasert studium med samlinger på kveldstid/ helg
  • Varighet: ett år
  • Studiepoeng: 30
  • Opptaksbetingelser: Studiekompetanse, eller mer enn 3 års realkompetanse (realkompetansevurdering), kan også resultere i kursbevis for de som ikke godkjennes for studiepoeng
  • Mulighet for å søke fagforbundene om støtte til gjennomføring av studiet
  • Her kan du se årsplanen for studiet (kommer over sommeren)

Påmelding

Meld deg på her

Påmeldingsfrist: 7. november

Obs! Vi bekrefter plass på studie etter fristen 7. november, eller så snart studiet er fylt opp.

Har du spørsmål om realkompetansevurdering – ta kontakt med Rune Kvarme i ASVL.

For spørsmål om det faglige innholdet i studiet og årsplanen – ta kontakt med Olaug E. Vibe pr epost olaug.vibe@osloskolen.no eller pr tlf 488 66 810.