En av fordelene ved å være medlem i ASVL er at din bedrift har prisfordeler på en rekke varer og tjenester. Blant annet har vi gode avtaler på bedriftshelsetjeneste, datautstyr, hotellovernattinger, spørreskjemaverktøy, ledelseskurs, samlinger i organisasjonsutvikling, organisasjonsanalyse m.m. Se her for oversikt:

2018-03-26 Logobilde_Matrix_Insurance.png

Spesialtilpassede forsikringer

Benytt deg av dine unike medlemsfordeler. Som ASVL-medlem har du tilgang til forsikringer tilpasset din næringsvirksomhet med noen av markedets beste betingelser. Matrix’ unike yrkesskadeforsikring er utviklet for å gi deg litt mindre bekymringer ved en skade. ASP står for Aktivt Skadereduserende Program og gir deg en rekke fordeler hvis det inntreffer en ulykke.

Yrkesskadeforsikring fra kr 88,-.

Høydeskrekk er helt vanlig. Høyre forsikringspremier er dessverre også ganske vanlig. Sjekk ut 5 gode grunner for hvorfor du bør velge Matrix for å få lavere forsikringspremier!  (Advarsel! Filmen inneholder scener som kan gi høydeskrekkfornemmelser.)

Digitaliq AS Logo.png

Digital varslingskanal

ASVL har inngått en prisgunstig avtale for medlemsbedrifter ved ved kjøp av abonnement Mitt varsel fra Digitaliq, se avtalen her. Mittvarsel er en skybasert webportal som gir bedriften en direkte varslingskanal for medarbeidere, tiltaksdeltakere og pårørende.

Abonnementet inneholder en digital varslingskanal som ivaretar krav i arbeidsmiljøloven og krav til kryptert kommunikasjon i tråd med datatilsynets krav. Mitt varsel gir også mulighet for anonym varsling og innsyn fra ledelse og styret. Mer informasjon finner du under medlemsfordeler på ASVL sine lukkede medlemsider.

Personvern og datasikkerhet

ASVL har inngått en avtale med programleverandøren Avans. Leverandøren tilbyr et journalsystem som ivaretar en sikker og funksjonell håndtering av personopplysninger.

Avtalen omhandler produktene Ad Opus og Ad Opus Light. Begge produktene inkluderer ASVL sine dokument malpakker for VTA og AFT. Dokumentmalene et tilgjengelige kun for ASVL sine medlemmer og du finner de på ASVLs lukkede medlemssider.

Rettshjelp

ASVL betaler bedriftenes utgifter til egen advokat i oppsigelsessaker mot en egenandel på kroner 10.000. Forutsetningen er at bedriften har tatt kontakt med ASVL før oppsigelse er gitt og fulgt de råd ASVL har gitt før og i løpet saken. Ta kontakt med dag@asvl.no. Telefon 22 03 30 57/95 12 64 27.

Programvareløsninger

Proplan effektiviserer virksomheter
I over 25 år har Proplan gitt råd, implementert og utviklet programvareløsninger. Proplans kompetanse og løsninger forenkler viktige prosesser i bedriftene. Proplan Tiltak er et program for tiltaksarrangører som hjelper jobbsøkere med å komme ut i arbeid. En egen styringsgruppeblant kundene er med og videreutvikler programmet. Hovedproduktet dekker det meste av funksjonalitet en tiltaksbedrift trenger. I tillegg har vi tilleggsmoduler for de bedriftene som har behov for sms- kommunikasjoneller mobil-app. Programmet kan også integreres mot timeføringsprogrammer og andre program.

Reise

Berg-Hansen reisebureau Agder
Berg-Hansen Agder er leverandør av reisebyråtjenester og tilbyr gunstige priser på reiser for ASVL og alle våre medlemsbedrifter. Les hele avtalen her. Ta kontakt med Rolf Josephsen for mer info.

Innkjøpsavtaler

Prego AS
Firmaet fremforhandler innkjøpsavtaler til bruk for arbeidsmarkedsbedrifter organisert i ASVL.

Hotell

Thon Hotels
Thon Hotels og First Hotels tilbyr mer enn 60 hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam. Send oss en e-post eller logg deg inn på våre lukkede medlemssider for å få rabattkode/avtalenummer.

Hotell

Scandic Hotels AS
Avtalen gjelder individuell overnatting i Norge for ansatte og deres datterselskap i ASVL. Send oss en e-post eller logg deg inn på våre lukkede medlemssider for å få rabattkode/avtalenummer.

Kinoreklame

Media Direct Norge
Media Direct Norge tilby gunstige vilkår på kinoreklame for profilering av din bedrift. Se avtale og pristabell.

Datautstyr/Software

Microsoft Norge
Programvarelisenser og datautstyr til gunstige priser. Les mer her.

Software/Survey

SurveyXact spørreskjemaverktøy
Avtale med Rambøll Management om bruk av spørreskjemaverktøyet SurveyXact. Se avtale.

Kopiering

Kopinor
Enkel og rimelig tilgang til lovlig kopiering av alt utgitt materiale, norsk og utenlandsk. Informasjon om kopieringsavtalen finner man på Kopinors nettside.

Bedriftshelsetjeneste

Stamina er Norges største bedriftshelsetjeneste med store og små kunder, over hele landet. Gjennom å se virksomheter og mennesker i et helhetlig helseperspektiv, bidrar vi til å gjøre folk friskere og skape sunne, effektive og sikre arbeidsmiljøer.

Stamina er godt etablert som Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester, og har et bredt utvalg av åpne og bedriftsinterne HMS-kurs. Kursene henvender seg til både ledere, verneombud, AMU-representanter og HR-medarbeidere, og bidrar til å sørge for at virksomheten holder seg innenfor Arbeidsmiljøloven.

I Stamina kombinerer vi høy faglig kompetanse med et bredt og variert treningstilbud for alle nivåer. Tenk helhet. Få overskudd.

Avtalen er fremforhandlet av Prego. Kontakt Thor Lasse Løland (tl@prego.no) for mer informasjon.

Kartleggingsverktøy og basiskompetanseopplæring

NetPed
ASVL har inngått en rabattavtale med NetPed på lisenser. For å se avtalen må du logge deg inn på våre lukkede medlemssider. I tillegg har NetPed og ASVL egen avtale om kjøp av basiskompetanseopplæring med svært gunstige priser. Se mer på våre lukkede medlemsider.

CV-verktøy

Personlig CV
ASVL-medlemmer får rabatterte priser på CV-verktøyet Personlig CV. Ved hjelp av dette verktøyet kan jobbsøkerne bruke tiden på innholdet i CV-en i stedet for maler. I tillegg gjør verktøyet samhandlingen mellom jobbsøker og jobbveileder rundt CV enklere.  Se medlemstilbud.

 

Medlemstilbud på Sticos Peronal, et brukervennlig personalsystem som hjelper deg oppfylle lovpålagte krav og sikrer gode rutiner i bedriften. Se medlemstilbud.