ARBEIDSGLEDE: Vekstbedriften ØRI AS nådde helt til topps i konkurranse.

 Øri vant arbeidsgledeprisen_herlig gjeng.jpg

En stolt og glad gjeng ved Øvre Romerike Industriservice AS (ØRI) fikk litt velfortjent oppmerksomhet mandag 23. april.

Juryleder Vibeke Os Bratlie og P4s stuntreporter Sigurd Sollien ble tatt imot med smil og klemmer da de entret bedriften med blomster og en særdeles hyggelig nyhet.

– Dere er vinnere av KLPs Arbeidsgledepris 2018, sa Bratlie og ble møtt med jubel.

– Dette var helt fantastisk, her snakker vi ekte arbeidsglede, sier juryleder, som også er leder for HMS-teamet i KLP. Bratlie er svært fornøyd med kåringen.

– Det manglet ikke på gode kandidater, og det har strømmet inn gode bidrag fra hele landet. Du kan trygt vi har hatt en spennende oppgave med å gå igjennom alle. Men arbeidsgleden i ØRI skinte igjennom, og skilte seg ut i bunken av alle bidragene. Vi har en helt klar oppfatning om at vi har en verdig og riktig vinner, understreker jurylederen.

Nærmere 100 personer, hovedsakelig fra Eidsvoll, Ullensaker, Hurdal og Nannestad, er ansatt i bedriften. Damen bak bidraget fra vekstbedriften er Marianne Dybvig, og personallederen er svært fornøyd med at de vinner en arbeidsgledepris. Hun setter et stort likhetstegn mellom ØRI og arbeidsglede.

Øri vant KLPs arbeidsgledepris.jpg

– Jeg har allerede vunnet i «jobblotteriet». Jeg har verdens beste kollegaer, og de burde vinne en konsert og få den anerkjennelsen de fortjener, påpekte hun blant annet i sitt bidrag, og juryen lot seg både begeistre og overbevise.

– Siden vi er en vekstbedrift betyr det at mange av kollegaene mine har ulike utfordringer. Det de likevel har lært meg er at det overhode ikke svekker arbeidsgleden – tvert imot. Hos oss er det bøttevis med humor, omsorg, kaos og effektivitet i god blanding – akkurat i passe doser til å skape arbeidsglede i høye doser, forsikrer Marianne Dybvig. Uansett hvor lenge hun er «ute av huset» møtes hun av varme klemmer og en velkomst som skulle tilsi at hun har vært borte i ukesvis, ikke et par timer, når hun er tilbake.

– Dette høres skikkelig klisjéfylt ut, men akkurat så mye arbeidsglede rommer ØRI.

– Men arbeidsgleden følges også av stolthet for jobben som gjøres innen salg av produkter og tjenester. Vi leverer høy kvalitet og er en profesjonell bedrift, understreker hun, og viser til at ØRI har flere og varierte oppgaver, og gjør alt fra å drifte en ungdomsskolekantine til å klippe plener, resepsjonstjenester, vaskeri og vedproduksjon.

Nå har de det svart på hvitt gjennom KLPs Arbeidsgledepris, og kan glede seg til en velfortjent vinnerkonsert på arbeidsplassen med Daniel Kvammen 8. mai.