AFT-dagen 2024 – Fremtidskraft

26. september Meld deg på her

Book før 20. juni og få Early bird pris på kr 2 500,-!

Påmeldingsfrist fysisk deltakelse: 9. september
Påmeldingsfrist digital deltakelse: 16. september

Pris fysisk deltakelse: kr 3 100,-

For bedrifter som deltar fysisk på konferansen med minst to deltakere, vil det bli mulighet for kollegaer å følge konferansen digitalt til en pris på kr 1 900,- pr. bedrift.

Pris digital deltakelse:
Individuell visning: kr 2 900,-
Gruppevisning bedrift: kr 7 500,-
Tilgang ekstra lokasjon gruppevisning: kr 750,-

Velkommen til AFT-dagen 2024!

Med tittelen Fremtidskraft setter vi søkelyset på hvordan bransjen, og spesielt AFT-tiltaket, kan ruste jobbsøkere med kunnskap og ferdigheter det vil være behov for i fremtidens arbeidsmarked.

Modulstrukturert opplæring i ny opplæringslov treffer muligheten for kompetanseutvikling i AFT-tiltaket. Vi forteller deg hvordan. Vi ser nærmere på hva arbeidsgivere har behov for og hvordan vi i AFT-tiltaket kan samarbeide for å sikre kvalifisering og jobbfastholdelse. Ikke minst tar vi et dykk inn i digitaliseringens verden og fordyper oss i hvordan nye løsninger muliggjør fleksibel tilnærming til formalisering av ferdigheter hos arbeidssøkere.

Se hele programmet og meld deg på

Vi gleder oss til å se dere 26. september på Stortingsgata Kurs og Konferanse!

Ankomst

Stortingsgata Kurs og Konferanse ligger i Stortingsgata 20, på hjørnet av Stortingsgata og Roald Amundsens gate, mellom Rådhuset og Nationaltheatret.

Kollektivt T-bane/trikk/buss/tog/flytoget:
Rett ved knutepunktet for kollektivtransport på Nationaltheatret stasjon.

Parkering: Saga P-hus, Konserthuset P-hus og Vika P-hus.

Overnatting

Overnatting bookes og betales av den enkelte deltaker selv. Vi minner om våre hotellavtaler fremforhandlet for ASVLs medlemmer – du finner info på våre lukkede medlemssider.

Avbestillingsregler

Det er bindende påmelding. Avmeldinger mellom 2. september og 16. september belastes 50%. Etter 16. september belastes full pris. Avbestillinger gjøres skriftlig til arbeidoginkludering@nhosh.no

Presentasjoner

Lenke til presentasjoner vil bli sendt per e-post i etterkant av arrangementet. Det vil ikke bli sendt ut opptak av konferansen.