AFT-dagen: Ung

30. august 2023 Meld deg på her

Trykk "Meld deg på" over for å se programmet for dagen og for påmelding!

Pris fysisk deltakelse: kr 2 900
Pris digital deltakelse:
Individuell visning kr 2 900
Gruppevisning kr 7 500
Tilgang ekstra lokasjon gruppevisning kr 750

30. august 2023

Som samfunn er vi avhengig av å inkludere de mange unge som står utenfor arbeid og utdanning, hvis vi skal greie å møte det økende behovet for arbeidskraft. Ved å gi unge muligheten til kvalifisering og en vei inn i arbeidslivet, utgjør vår bransje en stor forskjell for både den enkelte, næringslivet og samfunnet.

I AFT er 40 prosent av deltakerne under 30 år. AFT er et viktig tiltak for unge fordi det kan skreddersys til den enkeltes behov og muligheter. I tiltaket får deltakerne hjelp til å stake ut sin egen kurs, arbeidstrening, kvalifisering og støtte til overgang mot jobb eller utdanning.

Medlemsbedriftene i ASVL og Arbeid & Inkludering har spisskompetanse på AFT og oppfølging av unge. På AFT-dagen: Ung får du høre hva politikere og direktorat mener om tiltaket – og sju ulike medlemsbedrifter kommer for å gi inspirasjon og ideer til hvordan du kan jobbe enda mer målrettet med AFT-tiltaket!

Se programmet her

Overnatting: Overnatting bookes via påmeldingslenken –  Klikk her for mer info om hotellene.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med påmeldingen eller ønsker å gjøre endring i din registrering, kan du kontakte Pia Gavin, pga@nhosh.no

Faktura med deltakeravgift vil bli sendt etter konferansen er avsluttet.

Parkering: Nærmeste parkering er Vestre Vika P-hus som har innkjøring fra Munkedamsveien.

Avbestillingsregler
Bindende påmelding. Avmeldinger mellom 1. august og 15. august belastes 50%. Etter 15. august belastes full pris. Avbestillinger gjøres skriftlig til arbeidoginkludering@nhosh.no

Presentasjoner
Lenke til presentasjoner vil bli sendt per e-post i etterkant av arrangementet.