Lier ASVO – årets Vekstbedrift 2023

Liv Helen Aarum Kolstad, Svein Marfi, Arna Smistrand styreleder ASVL
Aktuelt

Forfatter: Johannes Ek Reindal

Publisert: 31. oktober 2023

Lier ASVO AS er kåret til Årets Vekstbedrift.

Prisen ble delt ut under ASVLs Høstkonferanse i Oslo 31. oktober, der 250 ledere og andre nøkkelpersoner fra vekst- og attføringsbedrifter over hele landet var samlet.

Prisen deles ut årlig, og går til en bedrift som utmerker seg i bransjen. Den er på 50.000 kroner.

-Lier ASVO er et særlig godt eksempel på hvordan vekst- og attføringsbedrifter kan være med på å mobilisere arbeidskraft, sa styreleder i ASVL, Arna Smistad, da hun delte ut prisen til daglig leder Svein Marfi.

Lier ASVO får prisen blant annet fordi bedriften på en allsidig måte sikrer jobb- og karrieremuligheter for ansatte og arbeidssøkere med tilretteleggingsbehov.

-Lier ASVO samarbeider tett med eierkommune og lokale virksomheter for å finne nye jobbmuligheter og utvikling for den individuelle medarbeider, sa Smistad.

Nesten 140 personer har tilhørighet til Lier ASVO AS. Bedriften tilbyr både tilrettelagte jobber, arbeidstrening og tilrettelagt fagopplæring i bedrift.

ASVL er arbeidsgiver- og interesseforening for 200 vekst- og attføringsbedrifter over hele landet. Bedriftenes samfunnsoppgave er å gjøre arbeid mulig for alle.