Onar Aanestad blir ny direktør i ASVL 

Aktuelt

Forfatter: Johannes Ek Reindal

Publisert: 3. mai 2024

Onar Aanestad har takket ja til stillingen som direktør i ASVL. Han kommer fra stilling som kommunikasjonsdirektør hos Digitaliseringsdirektoratet (Digdir). 

-Norge har mange utfordringer. At folk vil jobbe, bør ikke være en av dem. Jeg gleder meg til å møte, samarbeide med og lære av nye kollegaer i medlemsbedriftene, som skaper muligheter i hele landet og milliardverdier for samfunnet. Potensialet er enda større. Jeg ser fram til å jobbe på lag med alle krefter som har som mål å gjøre arbeid mulig for flere, sier Aanestad. 

Styreleder i ASVL, Arna Smistad, er svært glad for at Aanestad blir ny direktør for foreningen. 

-Onar er svært kompetent med masse relevant erfaring som leder. I tillegg er har han et ektefølt engasjement for å inkludere flere i arbeidslivet, og han vet fra sitt felt at god dialog med politikere og byråkrati skaper resultater. Vi er sikre på at ASVL i Onar får en direktør som kan lede foreningen inn i nye og spennende tider, sier hun. 

Aanestad tiltrer stillingen over sommeren, når nåværende direktør i ASVL Dag Sandvik går av med pensjon. 

-På vegne av medlemmene, styret og sekretariatet vil jeg takke Dag for innsatsen han har lagt ned gjennom en årrekke, sier Smistad.