Populært kurs blir nå digitalt – og lettere tilgjengelig for flere

Kurs og konferanser

Forfatter: Flemming Trondsen

Publisert: 2. august 2023

Kurset «Innføring i kvalitetsrammeverk for karriereveiledning» har blitt veldig populært, også som bedriftsinternt kurs.

Nå gir vi flere muligheten til å bli med og lanserer en digital versjon. Dermed kan du enkelt få tilgang til kunnskap som vil styrke din arbeidshverdag som karriereveileder, uten å bruke tid på reise.

Kurset er satt opp 21. – 23. november, 4 timer pr dag.

Kurset gir deg en komplett gjennomgang av det nasjonale kvalitetsrammeverket utviklet av Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir) og legger spesielt vekt på områdene Etikk og Karrierekompetanse, hvor vi fordyper oss i bruken av verktøyene Etikkort, Karriereknappene og Din Karrierelæring. Rammeverket og tilhørende verktøy er tilgjengelig og gratis for alle. Vi viser deg hvordan.

Hvorfor ta kurset?

Ønsker du flere verktøy du kan bruke i hverdagen? Øke egen forståelse for karriereveiledning? Noen knagger å jobbe etter?  Ønsker du å sikre høy kvalitet i din karriereveiledning? Lære mer om etisk praksis? Styrke utvikling og læring av karrierekompetansen hos dine tiltaksdeltakere og ansatte med tilrettelagt arbeid?

Da er dette kurset for deg!

I kurset viser vi deg hvordan du aktivt kan bruke nettsiden og verktøyene i din arbeidshverdag. Du vil lære å utvikle skreddersydde karrierelæringsaktiviteter som du kan implementere umiddelbart.

Les mer om kurset på våre nettsider, og meld deg på!