Sortland Arbeidssenter i nytt samarbeid med kommunen

Inkluderende Kommune

Forfatter: Flemming Trondsen

Oppdatert: 2. juni 2023

Sortland kommune og Sortland Arbeidssenter har inngått avtale om kantinedrift og catering. Sortland Arbeidssenter skal stå for driften av kantina på Sortland Arbeidssenter fra 7. februar.

Med denne avtalen kan Sortland kommune tilby sunne og varierte måltider for elever, ansatte og politikere. Det vil også forenkle Sortland kommunes administrering av møterombevertning, skriver Sortland kommune på sine nettsider.

Å få på plass denne avtalen betyr veldig mye. Sortland kommune, som eier av Sortland arbeidssenter, tar et ansvar for å gi mulighet til arbeidstrening, for folk som står utenfor arbeidslivet. Vi er en bedrift som lever av oppdrag. Å få opp oppdragsmengden og sikre jobb til dem vi har ansatt på arbeidssenteret er veldig viktig. Vi vil starte med en kokkeutdannet person og kan nok ha 5-8 ansatte i drift med tiden, sier daglig leder i Sortland Arbeidssenter, Julia Holm.

Elever ved Sortland ungdomsskole gleder seg til nytt tilbud. Foto: Sortland kommune

ASVL gratulerer Sortland kommune og Sortland Arbeidssenter med en avtale som vil gjøre arbeid mulig for flere.

Gjennom prosjektet Inkluderende Kommune er ASVL pådriver for mer samarbeid mellom eierkommuner og vekst- og attføringsbedrifter.

Anskaffelsen kommunen har gjort hos Sortland Arbeidssenter er eksempel det som kalles Utvidet egenregi.

Ønsker du vite mer om mulighetene i samarbeidet med kommunen, kan du ta kontakt med Rune Kvarme.