Fagkonferansen 2024

06.-07. mars Meld deg på her

Frist for earlybird: 9. januar
Påmeldingsfrist: 1. februar (det er mulig å melde seg på etter dette tidspunktet, men da kan vi ikke lenger garantere hotellrom)

Full pakke med 2 dagers konferanse inklusiv lunsj, festmiddag og overnatting 6.-7. mars
kr 5900,-

Earlybird kr 5400,-

Bli med på årets store begivenhet for faglig påfyll! Bransjen vår er i endring, og vi kan tilby foredragsholdere, seminarer og samtaler som vil gi deg som fagperson i din bedrift oppdatert og relevant kunnskap.

Se programmet og meld deg på konferansen her

Tema for årets Fagkonferanse er «JOBBFASTHOLDELSE – Stabile arbeidstakere som opplever utvikling i jobben – hva er oppskriften?» Til grunn for dette tema er NAVs virksomhetsstrategi som er tydelig på at de vil «prioritere stabil tilknytning til arbeid fremfor raskeste vei til jobb». Navs stikkord er Jobbfastholdelse.

Vi lover to dager med påfyll og utviklende fellesskap på Scandic Oslo Airport, Gardermoen.

Sentrale politikere er invitert og bringer siste nytt fra myndighetene på våre områder. 

Vi gleder oss skikkelig til artist og foredragsholder Daniel Kvammen kommer for å snakke om hva som skjer når man ikke passer helt inn. Dette er noe han selv har jobbet mye med i eget liv. Et viktig og nært foredrag.

På dag to stiller vi spørsmålet «Hvem tar vare på meg som veileder?». I dette foredraget retter vi fokus mot deg som står i førstelinjen hver dag.

La deg inspirere

Hanne Marie Høybråten Sigstad, professor ved Universitetet i Oslo, har forsket på hvordan få til enklere overganger mellom skole og arbeidsliv for elever med lett utviklingshemming.

Hva er suksessfaktorene? Hvordan lykkes? Hva er den gode arbeidsplassen?

«Er virkelig det ordinære arbeidslivet riktig for alle?» spør Tonje Sanden Sannes fra OsloMet i sitt foredrag. Hun inviterer deg med på en reise av refleksjoner som kanskje kan danne grunnlag for den videre utviklingen.

Og hvordan er det egentlig å bli «utsatt for» arbeidsinkludering? Det skal du få noen ferske og ærlige svar på fra de som opplever det.

Tid for dypdykk

På Fagkonferansen blir det også tid til seminarer og dypdykk i et tema du er opptatt av. Er du opptatt av:

  • Flere i arbeid, utvikling for alle og stabil tilknytning – bør Supported Employment (SE) styrkes? ASVLs egne fagfolk løfter frem problemstillinger og åpner for debatt.
  • Realkompetansevurdering. Hva er realkompetansevurdering, hvem gjør hva og hvordan kan vi legge til rette?
  • Karriereveiledning for mennesker med utviklingshemming. Erik Hagaseth Haug, spesialrådgiver i Søndre Land kommune, har forsket på dette og vil presentere sine funn.  


Du bør ikke gå glipp av disse to dagene på Gardermoen, sammen med masse trivelige bransjekolleger fra hele landet! Meld deg på i dag!